Hemelse recepten

Hier vindt u recepten die ik zelf heb gemaakt, geproefd en mij erg blij hebben
gemaakt. Ze verdienen een pluim!
Hemels gerechten - Wendy Phaff - Physalis met chocolade
22
dec

Physalis met chocolade een klein tropisch feestje

Benodigdheden:

  • 100 gr Physalis (Kaapse kruisbes)
  • 50 gr witte chocolade
  • 50 gr pure chocolade
  • bakpapier

Bereidingswijze:

1. Smelt de witte chocolade au bain-marie (in een kom boven een pan met zachtjes kokend water).
2. Rasp of hak de pure chocolade fijn.
3. Vouw de papieren blaadjes van de Physalis omhoog.
4. Haal het kommetje van de pan af en dompel de bessen door de witte chocolade en vervolgens door de pure chocolade.
5. Laat ze op een stuk bakpapier in de koelkast uitharden.

* Een feestje om met Kerst te serveren

 

 

Laat een bericht achter